TRANSHUMANT FESTIVAL

⭐ Descobreix Montagut, la joia noucentista, que reobre per un dia amb les activitats de fotografia 📷 : Ral·li, taller, projeccions, sopar de proximitat i homenatge a la gran fotògrafa 💯 Anna Turbau 💯.

El dia 30 de setembre, tornem a reobrir l’antic Hotel Balneari de Montagut, un edifici noucentista que fa trenta anys es troba inactiu i es manté intacte com era fa cent-vint anys.

Diferents activitats relacionades amb la fotografia ens ajudaran a descobrir aquesta joia arquitectònica plena d’història, que va ser un hospital durant la Guerra Civil.

Les activitats per totes les edats que comencen a les 9 del matí i acabaran a les 9 de la nit, l’entrada de tarda inclou un sopar de productes de proximitat amb un tast de Formatges Pujol-Orra, de Producte del Ripollès i una copa de cava solidari Miquel Pons.

Ens agradaria molt que ens acompanyis per què fer coses a Montagut sempre és una ocasió única i especial.

📌 Programa detallat📌

‍DISSABTE 30 DE SETEMBRE,
Antic Hotel Balneari de Montagut

9 h – Comença el Ral·li fotogràfic. Consulta bases i premis a www.transhumant.com

16.30 Fotografia de grup i demostració de la tècnica del col·lodió humit

17 h Projecció dels reportatges a competició i un projecte multimèdia de l’Institut d’Estudis Fotogràfics de Catalunya

17.15 h Projecció del film CARRACO

18.20 Presentació de l’exposició fotogràfica “OFICIS DE CIUTAT MERIDIANA”

19 h Veredicte del jurat del Ral.li fotogràfic
A L’ESGLÉSIA DE MONTAGUT
‍
‍19.15 h Conferència, projecció de fotografies d’Anna Turbau i lliurament del premi a la trajectòria fotogràfica TRANSHUMANT 2023

20.30 h Sopar informal i tast de Productes del Ripollès i de proximitat

RESERVA ENTRADA. Tot només 18 € https://www.transhumant.com/index.php/ca/programa/535-jornada-de-fotografia-ral-li-fotografic-taller-fotografic-projeccio-reportatge-projeccio-carraco-exposicio-oficis-de-ciutat-meridina-conferencia-anna-turbau-sopar-tast-a-l-antic-hotel-balneari-de-montagut-campelles