BAN INFORMATIU

BAN INFORMATIU

A causa dels fets ocorreguts la tarda del dia 31/12/2023, en la que un veí/veïna  o visitant de Campelles va fer un ús indegut del compactador de rebuig de Campelles, llençant cendres encara enceses al seu interior amb el resultat que aquest es va incendiar, inevitablement va haver d’intervenir una dotació dels bombers i malauradament ha quedat completament inutilitzat.

No sabem si es podrà reparar o si s’haurà de substituir per un altre, ni tampoc quan podrem tornar a donar el servei de recollida amb normalitat.

Des de diumenge s’han instal·lat uns contenidors per suplir aquesta mancança, substituint només, el compactador de rebuig. No obstant això, si en alguna ocasió es troben plens, es prega a tothom que, si us plau,  deixin les bosses al costat dels contenidors indicats (verds), no als contenidors de fracció d’orgànica (marrons). Ja que, a més de la gran despesa que generarà el canvi o reparació del compactador, es genera una despesa addicional per barrejar el rebuig amb la resta orgànica.

Procedirem amb la màxima celeritat a solucionar aquest contratemps.

Perdonin les molèsties que aquest fet els puguin ocasionar.