AVÍS IMPORTANT

Vista la situació de sequera extrema, L’ESTAT D’EXCEPCIONALITAT i seguint les indicacions donades per ACA, els informem que a Campelles i el Baell es procedirà a fer talls nocturns en el subministrament d’aigua a partir del 04 de març de 2024.

DINS DE LES SEGÜENTS FRANGES HORÀRIES NO HI HAURÀ SUBMINISTRAMENT D’AIGUA AL MUNICIPI DE CAMPELLES:

De les 22:00 hores a les 7:00 hores.

Aquests horaris estaran sotmesos a futures variacions segons l’evolució de la sequera.

Aquesta mesura s’aplicarà fins a nou comunicat.

Per a més informació podeu trucar a l’ajuntament en horaris d’oficina, 972727273.

L’Ajuntament demana a la població que prengui consciència del problema d’escassetat d’aigua i que col·labori fent-ne un ús responsable.

Els recordem les restriccions aplicades per la Generalitat de Catalunya:

– Resta prohibit l’ús d’aigua per al reg de jardins i zones verdes, tant de caràcter públic com privat, excepte per a la realització de regs de supervivència d’arbres o de plantes. Aquest reg de supervivència s’ha de fer amb la mínima quantitat d’aigua indispensable, i només mitjançant reg de gota a gota o amb regadora.

– El reg de gespa queda prohibit en tots els casos.

La prohibició del reg en excepcionalitat no s’aplica al reg amb aigües de pluja recollides en teulades ni al reg amb aigües regenerades procedents de depuradora.

– Resta prohibit l’ompliment total o parcial de piscines fonts ornamentals, llacs artificials i altres elements d’ús estètic de l’aigua.

– Resta prohibir la neteja de qualsevol tipus de vehicle, fora dels establiments comercials dedicats a aquesta activitat que compten amb sistemes de recirculació de l’aigua.